Uw partner in gereedschap voor tuin en bouw
Nieuw Schoppen & spaden Gereedschapstelen Bouw - wegenbouw Tuin Snoeigereedschap Kruiwagens Meettechniek Cleaning Signalisatie / markering Persoonlijke bescherming Elektra Watertechniek Bestrijding Werkplaatsbenodigdheden
Samco Gereedschappen gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Vakmanschap & Meesterschap – 4 Wings

Traditie

De passie voor het hout is door de jaren heen reeds 3 generaties levend gehouden. Het vakmanschap dat mondeling en handvakkundig door gegeven wordt, zorgt ervoor tot het maken van een goed eindproduct.

Kwaliteit

“ Een kopie is de eerlijkste vorm van een compliment ”, luidt de wijsheid uit het verre Oosten. Goedkope alternatieven vertonen vaak gebreken op vlak van kwaliteit, veiligheid, en werking. Een goede kwaliteit naar voldoening, die onze klant beoogd, is de hoogste prioriteit.

Duurzaamheid

Zowel voor het hout, de gereedschapsstelen als voor het staal, de zandschoppen, spaden… werken onze fabrikanten zoveel mogelijk met energiebesparende grondstoffen en milieubehoudende productielijnen. Zo kom je tot een duurzaam eindproduct.

Service

Onze compacte structuur laat ons toe om sneller in te spelen, op de vraag van onze klant. Wij doen er dan ook alles aan om u, als klant de best mogelijke service te bieden. Door met kwaliteitsproducten te werken en oplossingen op uw maat aan te bieden. Daar engageren wij ons toe. We bewijzen dag na dag uw vertrouwen waard te zijn.

  • Hoge productkwaliteit en –functionaliteit
  • Vakkundigheid
  • Producten met een lange levensduur
  • Milieuvriendelijke producten en productieprocessen
  • Klantgerichte service
  • Betrouwbaarheid en degelijkheid
Silky
Offner
DAP
DSK Clean
Knipex
Lyra
Polet
Gille
Ledent
Madrico
Proxxon
Brennenstuhl
Ferma
AVR
FELCO
Gloria
Deltaplus
Freund
Bahco
Everest
AB Safety